Nieuws

Ga voor het laatste nieuws naar onze Facebook pagina

 

PlusPraktijk is een predicaat voor fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging (KNGF/NVFK), maar hierin een stap verder gaan.

Met ingang van 1 september 2015 worden de ergotherapeutische behandelingen van kinderen binnen onze praktijk verzorgd door Lyanne Vos. Zij neemt de werkzaamheden over van Helma Timmerman.

Thirza Bakker versterkt ons team per 1 september als kinderfysiotherapeute. Zij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de Kinderpraktijk te Meppel/Ruinerwold.

Op verzoek van de gemeente Staphorst zijn in september 2015 de kleuters van groep 2 van alle 10 basisscholen gescreend op hun motorische ontwikkeling. Uit de enquĂȘte die is afgenomen bij alle scholen blijkt dat de screening en de adviesgesprekken als een duidelijke meerwaarde worden ervaren. De leerkrachten krijgen handvatten voor het gericht stimuleren van de grof- en fijnmotorische ontwikkeling van de groep 2 kinderen.

Na de huisartsenpraktijk in Genemuiden roepen ook de collega's in Hasselt en de fysiotherapeuten van Kinderfysio Zwartewaterland op de drie zwembaden in de gemeente open te houden.

Dat een en ander niet voor niets is geweest, blijkt uit het feit dat de gemeenteraad dicht bij een besluit is om alle drie de zwembaden open te houden.